Badmintontasker, de kan simpelthen det hele

Indlægget omkring de famøse badmintontasker er skrevet med meget stor inspiration fra Sport-net.dk

 

Se tasken som en helhed

Når du må til og fra træning er det en fordele med en brugbar badmintontaske, som hjælper med at fastholde dit udstyr i orden i tasken, og som giver en den letteste måde at transportere ens udstyr. En af de vigtigste ting som en solid badmintontaske skal formå er, at tasken skal skærme det dyreste stykke udstyr man håndterer som badmintonudøver, hvilket er badmintonketcher. Disse er også det mest skrøbelige udstyr du gør brug af som spiller, og af denne henseende er det særdeles betydningsfuldt at der bliver passet på dem i tasken. Hvis man ikke er i besiddelse af nogen ketcher, da den er brækket i ens badmintontaske, så er det ikke muligt at træne badminton.

 

Den kan rumme det hele

Ligegyldig om du er typen der altid pakker for meget, eller om du har lært begrænsningens kunst, så er der en badmintontaske til dig! En standard badmintontaske er lavet med to rum, så du har et rum til ketcher og et rum til alt andet udstyr som for eksempel dine badmintonsko, dit håndklæde og dit tøj. Men til dem der ikke har plads nok, eller som bare træner super meget og ikke kan komme hjem før næste træning der en større taske, som har flere end to rum. I denne størrelse er der en lomme mere på samme størrelse med det, der er til ketcher i den mindre udgave. Derfor har man nu mulighed for at have flere ketcher, eller mere udstyr. Størstedelen tager en taske med 3 rum da de anvender adskillelige ketcher og ikke kan have disse i det ene lomme i den lille badmintontaske.

 

Men…?

Men hvis det nu også er for meget plads, eller du simpelthen ikke er særlig stor, så for tvivl ej. Det kan nemt komme til at se lidt tåbeligt ud med en betydelig stor badmintontaske, hvis man ikke er særlig stor eller en helt nybegynder i en ung alder. Og af denne årsag producerer alle producenter af tasker faktisk også en rygsæk med rum til det mest primære. I det største rum i badmintonrygsækken er der mulighed for at have sko og tøj. Udover er der en plads hvor hovedet af ketcheren kan være i og så grebet kan stikke ud af et mindre hul i toppen, så det hele ikke nødvendigvis skal være i tasken. På denne måde kan de yngste udøvere også komme til og fra stævnerne og træning uden det er nødvendigt med en større badmintontaske.

 

Få råd, pas på dit udstyr

Det er typisk hvis man farter med din badmintontaske eller du smider med den at der kan opstå flænger på sin ketcher. Derfor er det meget vigtigt at man behandler sin badmintontaske med respekt og du ikke taber den. Endvidere at man ikke må tabe din badmintontaske er der også flere guides man kan benytte når du må klargøre sin taske, der kan hjælpe med at gøre det meget mere sikkert for ens ketcher at rejse rundt. Det er af disse årsager en belejlig ide at have sine ketcher i rummet til dem i badmintontasken. Men ud over dette er det også en særdeles god ide at lægge dem i de beskyttere, som medføler når man anskaffer sig dem. De fylder dog lidt mere i tasken, men det er en brugbar ekstra beskyttelse, hvis de er placeret i badmintontasken. Du kan også placere dine badmintonsko oprejst i tasken i samme ende som ketcherhovederne er. Hvis du anvender en fornuftig størrelse i sko, vil skoen være større end bredden på hovedet på ketcheren og i tilfælde af at der er noget, som falder ned oven på badmintontasken kan skoene dæmpe for kraften og aflaste ketcherne.