Med kuverter har man identitet

1Hvis du har et firma, hvor du føler, at I generelt ikke gør nok ud af de papirting, som I har så kan du overveje om ikke det var på tide, at I skal have nogle nye kuverter, som rigtigt demonstrerer hvem I er.

På trods af, at man hver dag går hen til en mere og mere papirløs verden, hvor samfundet sikkert ender med at blive helt papirløst, så er der dog stadig behov for kuverter. Det vil man kunne skrive under på hvis man har en virksomhed, da man stadig sender ting og sager ud og hvis man sender breve ud eller andre slags papir så er det vigtigt, at de tager sig pænt ud og det kan de blandt andet gøre i kuverter. Hvis man ønsker at finde ud af lidt mere omkring hvilke muligheder man har for at købe kuverter så kan man læse meget mere her https://billigtryksag.dk/produkter/kuverter.

Er man en virksomhed, som sælger diverse festartikler så er dette festlige aspekt noget, som bør kunne ses ud fra alle de ting, som repræsenterer firmaet. Her gælder det blandt andet, at noget som man bør gøre noget ud af er de kontorting man har. En af de ting, som man bør have godt styr på er for eksempel hvilke kuverter man har. Og noget af det man kan gøre er at fylde lidt sjove ting i disse kuverter. For så kan det være, at ens kunder umiddelbart bliver i lidt dårligt humør når de får kuverter ind af brevsprækken, hvor der er ruder i. For de fleste voksne mennesker ved godt hvad sådanne kuverter betyder, og det er meget sjældent, at man har vundet noget eller på den ene eller anden måde skal have nogle penge. Tværtimod er det stort set altid regninger, som er klædt ud på denne måde. Og for at gøre det hele lidt sjovere så kan man vælge at putte konfetti i de kuverter man sender ud. Det vil komme bag på folk og de vil blive både overraskede og glade når de ser, at de bliver fyldt med konfetti.

Lad konfetti i kuverter hoppe og danse

Hvis man blot tager brevene op af de kuverter man får ind af døren og ikke så tit lige vender dem på hovedet for at se om der gemmer sig noget i dem, så vil man nok slet ikke lægge mærke til, at der er konfetti i. Så det man kan gøre er, at lave en eller anden form for mekanisme i de kuverter man sender ud. Og dette vil koste ret mange penge, men det vil være det hele værd og det kan endda være, at man er så heldig, at man på den måde kan gøre, at der er flere som betaler deres regninger til tiden, så du slipper for at sende rykkere ud.

Du bør lave en slags mekanisme i dine kuverter, som gør, at idet en kunde fjerner brevet eller regningen eller det der nu sendes fra kuverter så vil det sætte gang i en mekanisme som helt automatisk får konfetti til at springe ud over det hele. Det vil uden tvivl komme meget bag på vedkommende, og hvis personen som åbner den sidder med hele familien eller alle kollegaerne vil det være endnu sjovere. Noget af det, som der formentligt er nogle som kunne finde på at brokke sig over, at det kan svine lidt, men det du blot kan gøre er, at skrive til vedkommende, som modtager disse kuverter, at du kan finde en, som kan komme ud og gøre rent hos vedkommende så der bliver rent igen.