Når du overvejer at give intimlegetøj i gave

Det er meget forskelligt hvordan den enkelte dansker har det med sexlegetøj. Nogen elsker det imens andre slet ikke er tilhængere af det. Det er de færreste der snakker åbenlyst om at de har sexlegetøj derhjemme. De fleste danskere vil hellere holde det for dem selv eller kun dele det med deres nærmeste venner. Det er sjældent at folk giver sexlegetøj i fødselsdagsgave eller i julegave, da det som regel er noget man selv køber. Ifølge statistikker køber flere par sexlegetøj til hinanden i gave, men dette er heller ikke noget som andre finder ud af. På hjemmesiden https://www.sexshop.dk/ kan du se hvilke produkter der kan købes online lige nu.

Følg din mavefornemmelse inden du køber:

Man kan diskutere hvornår det føles rigtigt at købe sexlegetøj til hinanden når man er i et forhold. Der findes ikke nogen tommelfingerregel, da det afhænger af hvordan parret har det og hvad de tænker omkring det. De fleste par køber ført noget til hinanden når de er begyndt at være intime sammen. Det er her at man lærer sin partner godt at kende og dermed får en fornemmelse af, hvad personen kan lide og ikke lide. Dette gør det meget nemmere når der skal købes legetøj. Det kan være at den ene partner allerede har legetøj i forvejen. Her kan du hurtigt lure hvad din partner allerede har, og hvad der kunne være interessant at eksperimentere med. Du kan også være snedig at købe et produkt, som du selv godt kunne tænke dig at bruge i soveværelset. Din partner vil med garanti være med på ideen.

Hvad vil gavemodtageren syntes:

Det er individuelt hvordan folk reagerer på at få sexlegetøj i gave. Hvis det er din partner så er sandsynligheden for at vedkommende bliver glad stor. Hvis du med sikkerhed ved at din partner er til det, så kan du ikke ramme helt ved siden af. Hvis du i stedet kunne finde på at købe sexlegetøj til din ven, så skal du være helt sikker på at hun vil kunne tage imod gaven. Dette er kun noget tætte venner gør. Det anbefales, at du giver gaven på et tidspunkt hvor I er alene. På denne måde er du sikker på, at vedkommende ikke føler sig dårlig tilpas, da personen med garanti ikke havde regnet med at du havde fundet på den gaveide.

Find det perfekte stykke sexlegetøj:

Hvis man lavede en statistik over folk, der har fået sexlegetøj i gave, så er der med garanti mange som kan sætte kryds i kolonnen ”ja”. På internettet kan du finde inspiration til at finde ud af hvilket slags produkt gavemodtageren skal have. Selvom du f.eks. har besluttet dig for at købe en dildo, så er det ikke nemt bare at vælge en dildo, da der findes mange produkter indenfor denne kategori. Det er muligt at læse hvad andre har syntes om de forskellige produkter. Dette kan være med til at give dig en ide om hvilket produkt du skal købe til din partner eller ven.

Det handler om at glæde personen:

Når man giver gaver handler det om at glæde den, der skal have den. Derfor nytter det ikke noget at du køber et par håndjern, hvis du ved at gavemodtageren vil reagere negativ eller ikke vil få det brugt. Det er spild af tid og penge. Det er en god ide, at du tester gavemodtageren lidt af for at være helt sikker på, at personen vil blive glad for et stykke legetøj. I værste tilfælde bør du sørge for at der kommer et byttemærke på, så gaven kan byttes hvis det ikke falder i gavemodtagerens interesse. Hold øje med de forskellige hjemmesider, da der ofte er gode tilbud at gøre brug af. Nogle gange kan tilbuddene være så vanvittige, at du endda kan få råd til at købe en lille ting ved siden af, uden at det går ud over gavebudgettet.