Nyt iværksætter-par: Salg af malerier og alarmer

Iværksætter-par springer ud med to webshops, hvorfra der bliver solgt kunst i form af malerier og sikringsudstyr i form af alarmer og videoovervågning.

 

Fra Sønderborg sælges der malerier og tyverialarmer i stor stil.

 

Et iværksætter-par fra Sønderborg, Malthe og Julie, er efter mange år som offentlig ansatte sprunget ud som iværksættere, som nu er blevet deres hovedindkomst. De startede eventyret tilbage i starten af 2016, hvor de åbnede et online galleri, hvorfra de solgte malerier.

 

Galleriet, der blev døbt Mynewart, skiller sig ud fra de traditionelle danske gallerier på især ét bestemt punkt. Priserne. Malerierne koster væsentlig mindre end hvad der normalt hænger rundt omkring i diverse gallerier. De koster også væsentlig mindre end hvad man kan finde i bolighusene, og dette kan danskerne lide. Billig kunst. Galleri Mynewart har siden opstarten oplevet en konstant vækst, og især de abstrakte malerier er virkelig populære hos danskerne. Galleriet sender ugentlig kunst af sted til hele Danmark.

 

Idéen til galleri Mynewart opstod som følge af, at iværksætter-parret flyttede ind i et nyt hus. Her manglede de selv kunst på væggene, og de havde meget svært ved først og fremmest at finde noget, de synes der var flot, og dernæst at finde noget, som de ønskede at betale for. Danske kunstnere sælger generelt deres værker til forholdsvis høje priser, idet de har mange udgifter til lokaler, udstillinger, samt at de skal opretholde en fornuftig levestandard.

 

Galleri Mynewart sælger ikke kunst, der er malet af danskere kunstnere. Galleriet samarbejder med udenlandske gallerier, hvor priserne og leveomkostninger er markant lavere end i Danmark, hvorfor galleriet har kunne forhandle nogle særdeles favorable priser – og dette kommer de danske kunder til gode.

 

 

Abstrakte malerier hitter

 

De abstrakte malerier hitter som aldrig før. Danskerne er vilde med den abstrakte kunst. Galleri Mynewart oplever en enorm efterspørgsel på denne type kunst, der som udgangspunkt ikke forestiller noget. Dette er nemlig essensen af det abstrakt. At den abstrakte kunst hitter så meget i dagens Danmark skyldes formentlig, at danskerne i stadig stigende grad bygger og indretter deres hjem meget minimalistisk og stilrent. Alt er bygget op efter rene linjer og boligen kan derved hurtigt miste identitet og personlighed. Hvis man i et sådan hjem pryder sine vægge med abstrakte malerier kan dette virkelig skabe en fantastisk synergieffekt – og et hjem der før syntes koldt og upersonligt kan få en varme og personlighed, der gør at man føler sig godt tilpas.

abstrakt-gruppemaleri-beautiful-colours_2_

 

Alarmer og videoovervågning

 

Udover ovenstående galleri har iværksætter-parret sammen med en tredje person oprettet et alarm og sikringsfirma ved navn Sydalarm.dk.

 

Sydalarm.dk sælger tyverialarmer uden abonnement og videoovervågning til de danske husstande. I dagens Danmark er der utrolig mange indbrud – Danmark er faktisk et af de lande i Europa, der har det største antal indbrud pr. indbygger. Dette skyldes med overvejende sandsynlighed, at vores velstand i Danmark er betydelig højere end mange af de andre europæiske lande.

 

De fleste danskere er bekendt med dette og mange kender allerede til flere – både naboer, venner og kollegaer – der har været udsat for indbrud. Dette er en meget intimiderende opleveres, som de fleste af os gerne vil være foruden.

 

Danskerne forsøger ihærdigt at undgå, at deres bolig bliver det næste i rækken, hvorfor de sikrer sig så godt som muligt. Alarmsystemer og videoovervågning sælger derfor som aldrig før. Danskerne anskaffer sig sensorer, dørkontakter, trådløse kameraer, infrarøde kameraer osv. Alt sammen for at undgå indbrud – og heldigvis virker det. Undersøgelser har nemlig vist, at det har en præventiv effekt at have opsat en alarm. Tyvene ønsker nemlig ikke at blive optaget på video eller fanget af politiet, hvorfor de ofte går et godt stykke udenom huse, der har sikret sig med et fornuftige alarmsystem.

 

Sydalarm.dk bryster sig af at sælge et af Danmarks bedste alarmsystemer, og det er endda uden noget abonnement, hvilket betyder, at man som kunde kun betaler et engangsbeløb, og derefter ejer man alarmen. Sydalarm.dk’s alarmer er derfor på sigt markant billigere end de mange abonnementstjenester, der jævnligt reklameres for på TV og i radio – og fuldt ud på højde rent kvalitetsmæssigt.